Vollvik har ansatt privatsjåfør

Ukjent 42-åring den heldige av 500 søkere.

14.01.06 20:34

Det var fredag 9. desember Idar Vollvik mistet lappen etter å ha blitt tatt i fartskontroll i Nygårdstunnelen i Bergen. Han ble målt til 87 km/t i 60 sone. I etterkant var det ca 500 personer som tok kontakt med Vollvik får å tilby sine tjenester som privatsjårør. Vollvik blir førerkortløs i inntil seks måneder.

Vil ikke stå frem

Den nye sjåføren har tidligere erfaring fra sjåføryrket, men ønsker ikke å stå frem i offentligheten. Vollvik vil heller ikke si noe om privatsjåføren er bergenser.

– Han begynte i jobben denne uken. Jeg har hatt mye nytte av ham, og han virker som en svært pålitelig og skikkelig kar. Han ønsker ikke å stå frem i offentligheten, sier Vollvik til iBergen.no.

Den nye sjåføren er ikke en tidligere bekjent av Chess-gründeren.

– Det var nesten 500 personer som kontaktet meg angående den stillingen. Han som fikk jobben har jeg fått anbefalt av folk jeg kjenner, sier Vollvik.

Trenger ikke uniform

Milliardæren vet ikke hvor lenge han beholder sin nye ansatte.

– Jeg skal ha ham til jeg får sertifikatet tilbake, men jeg har ikke sjekket når det er.

Sjåføren har arbeidstid fra 8-16 og Vollvik vil ikke si noe om hvor mye han får betalt for jobben. Sjåføren bruker Vollvik sin BMW og må ikke gå i uniform, for dem som måtte lure på det¿

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.