RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Væpnet aksjon etter samboervold

Sist oppdatert:
Væpnet politi omringet torsdag morgen en bolig på Klepp på Jæren der en 54 år gammel mann stakk sin 36 år gamle samboer i låret med en kniv.

Kvinnen ble brakt til Stavanger Universitetssykehus, mens mannen måtte behandles for bittskader fra politihund. Han ble behandlet på legevakten.

- Kvinnen skal være lettere skadd, men hun blødde ganske kraftig, sier operasjonsleder Kjell-Arne Sletthei ved Rogaland politidistrikt til TV 2 Nettavisen.

Kvinnen ble stukket i låret med en kniv. Det er uklart hva som var bakgrunnen for krangelen mellom de to. Politiet fikk melding om hendelsen klokken 05.04. Da varslet en venninne av kvinnen politiet etter at kvinnen hadde vært i kontakt med henne.

Væpnet politi rykket ut til parets hus og omringet det.

- Først ville ikke mannen komme ut. Vi måtte ringe ham opp og anrope ham. Da kom han til slutt ut, sier Sletthei.

Kvinnen kom seg ut ved egen hjelp før politiet begynte å anrope mannen.

Operasjonsleder Henning Andersen sier til TV 2 Nettavisen at mannen bar et slagvåpen, en kølle, idet han kom ut av huset og at han ble bitt av en politihund under pågripelsen. Politiet hevder likevel at pågripelsen skjedde uten større dramatikk og at mannen ikke satte seg til motverge.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere