RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Væpnet aksjon i Skien

Politiet rykket ut da en mann oppførte seg truende med et våpen utenfor en bolig i Skien fredag morgen.

Operasjonsleder ved Telemark politidistrikt, Gunnar Ramslien, sier til Nettavisen at en 36 år gammel mann oppførte seg truende med et våpen utenfor en bopel i skien fredag morgen.

- Vi hadde en kortere væpnet aksjon. Det var en person som truet en annen på en bopel i Skien. Vedkommet stod på utsiden og ville inn. Han hadde våpen med seg, sier Ramslien til Nettavisen.

Naboen opplyste om at mannen hadde en stor kniv, men ifølge personen som ble turet, skal 36-åringen ha vært væpnet med et skytevåpen.

- Meldingen gikk ut på at han var i besittelse av et skytevåpen, men så langt har vi tatt beslag i en stor bowie kniv, sier operasjonslederen.

Mannen stakk av da politiet ankom åstedet, men ble pågrepet like etter ved sin bolig litt etter kl. 04.00 fredag morgen.

- Vi pågrep personen ved hans bopel litt over fire. Pågripelsen skjedd uten dramatikk. Han ble anropt og bedt om å komme ut, og det gjorde han, sier Ramslien.

36-åringen er en tidligere kjenning av politiet, og vil bli avhørt fredag formiddag. Det var personen i huset som tilkalte politiet, og ifølge Ramslien er det tydelig at de to mennene kjente hverandre.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere