RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Væpnet politiaksjon i Kristiansand

Foto: Schrøder, Tor Erik (Scanpix)
Sist oppdatert:
Flere personer skal ha blitt truet med våpen, og to personer ble skadd. Væpnet politiet sperret av et større område.

- Det har vært en alvorlig trusselsituasjon, som endte opp i at personer ble lettere skadet. Det sies at det har vært en pistol involvert. Vi vet foreløpig ikke årsaken til selve hendelsen, sier innsatsleder Leif Erik Garthus ved Agder politidistrikt til fvn.no.

Politiet gikk onsdag kveld til aksjon etter å ha fått melding om trusselsituasjonen i en hybelleilighet i Tordenskiolds gate i Kristiansand sentrum. En person hadde fått kuttskader i hånden, mens en annen var slått i ansiktet.

Politiet fikk navnene på tre mulige gjerningsmenn. Deretter gikk de til aksjon mot tre adresser i nærheten, uten at disse mennene ble funnet.

- Vi arbeider videre opp mot de tre mulige gjerningsmennene. Vi har overhode ikke noe kunnskap om motiv. Dette vil bli et av spørsmålene i etterforskningen av saken, sier operasjonsleder Per Lauvnes ved Agder politidistrikt til Nettavisen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere