RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Vær klar med paraplyen

Sist oppdatert:
Det ser ut som hele landet må overleve en våt sankthans. Men Østlandet kan kanskje få en grunn til å smile på midtsommerfesten.

Dårlig vær er noe vi ikke kan komme oss unna denne helgen og til med sankthans, forteller meteorolog Stig Arild Fagerli ved Storm Weather Center til Nettavisen.

Det ser ut som sommeren ikke har slått til fullt ennå. I det siste har været vært preget av nedbør og kjølig temperatur. Det ser ut som dette mønstret ikke avtar med det første.

Sjekk ditt helgevær her

Været akkurat nå er preget av at det ligger lavtrykk over hele Skandinavia. Vestlandet vil bli preget av lavtrykk og været vil være ustabil på fredag formiddag. På Vestlandet er det mulighet for regnbygger, det samme gjelder spesielt rundt Rogaland.

- Været er veldig ustabilt, derfor kan jeg ikke si noe sikkert. Men generelt vil hele landet få nedbør gjennom helgen og til og med sankthans, sier meteorolog Stig Arild Fagerli, og legger til at Østlandet får kanskje en grunn til å smile: Det er meldt oppholdsvær i perioder, men man kan ikke utelukke regn.

Følg været på WAP

Allergikere kan puste lettet ut i regnet, sjekk pollenvarslet her.

Nettavisens kunnskapsquiz: Vinn flotte premier hver dag

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere