*Nettavisen* Nyheter.

Vurderer sexturer i dyreparken

Sexturer i dyreparken er blitt en suksess i USA. Nå vil Kristiansand Dyrepark vurdere om de skal tilby det samme.

14.02.07 14:12

(SIDE2): Ett voksent publikum har på kveldstid dukket opp på guidede turer i dyreparker rundt om i USA. Turene har fått navn som «Wild at Heart», «Woo at the Zoo» og «Jungle Love». Her får besøkende noen intime detaljer om dyrenes sexliv og kurtise.

Åpen for sexturer
Etter en lengre latterkule greier endelig Jan Terje Voreland hos Kristiansand Dyrepark å si noe. Sexturer i dyreparken er foreløpig «dagens beste», forsikrer han.

- Vi kan jo prøve oss, vi også. Dyreparken er åpen for det meste og dyrene går jo allerede rundt nakne, sier han til Side2.

Denne formen for omvisning har Jan Terje aldri hørt om, men sier han selvfølgelig er åpen for gode ideer. Nå håper han dyreparken sender han på studietur til USA for å lære mer.

Orgier og bowling
Ifølge Associated Press får man på sexturene i Lowry Park Zoo i Tampa vite mer om grisens «imponerende» penis, sjøkuenes orgier og hvordan maurpinnsvinet egentlig får det til.

Ideen fikk Jane Tollini da hun på 80-tallet jobbet ved San Francisco Zoo som dyrepasser for pingvinene. Måten disse bowlingkjeglene elsket fascinerte henne.

- Dyrepasserne kommer hit tidlig og vi ser ting som ikke andre mennesker ser, forklarer hun.

Sex selger
Ikke alle byene i USA er like liberale når det kommer til slike påfunn, men sex selger uansett. Dyreparkene som har satset på disse turene har nådd et nytt publikum og tjent godt med penger, opplyser Tollini.

Omvisningene er allikevel mest prat og lite action. Dyr har sex når det passer dem best, men dyrepasserne kan i noen tilfeller hjelpe litt til på prosessen.

Les også:Jesus, for en park!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.