RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: CBS NEW YORK

Inngår sexkontrakt med kona

Sist oppdatert:

(SIDE2): En ny trend er å inngå skriftlige avtaler om alt fra antall ganger man har sex i uken til hvor tykk man kan bli.

Det er ikke bare penger det handler om lenger når par inngår kontrakter om samlivet, skriver The Daily Mail.

Flere og flere skriver også kontrakter der de lover hverandre å ta vare på seg selv, hvor mange ganger de skal ha sex i uken og hvordan de skal tilbringe fritiden, skriver avisen.

Mer fra Side2.no: Besøk forsiden

Lover mer av sin tid
Et amerikansk par fortalte CBS at de skapte sin kontrakt ved hjelp av en advokat, altså er de etter loven bundet til det de har satt opp skriftlig.

- Jeg lover deg at jeg skal sørge for at du har mer moro, flere dates og mer tid med meg, skrev ektemannen Gregg Sullivan i kontrakten til sin kone Toni Mantus.

En rådgiver sier til TV-kanalen at avtalen kan være til hjelp for å forme ekteskapet slik man vil.

De fleste avtalene om livstilsløfter ble skrevet før ekteskapet ble inngått. The New York Post har imidlertid tatt for seg noen av de mer spesielle avtalene.

Ikke gravid og ikke klippe håret
- Ingen pianospilling når ektemannen er hjemme.

- Kona får ikke klippe håret

- Om kona blir gravid, så skal hun ta abort.

The New York Post har intervjuet kjendisadvokat Nancy Chemtob som sier siste punkt var det mest ekstreme.

Advokater advarer at det kan være vanskelig å ta såkalte «sexavtaler» til retten da de antakelig vil bli erklært ugyldige, men det er ikke uvanlig at par legger inn at den fornærmede part skal få mer penger om den andre er utro og det fører til skilsmisse.

Advokat Robert Nachshin sier til avisen at antall såkalte livstilklausuler har doblet seg bare de siste fem årene, og de sprer seg til alle lag av samfunnet, ikke bare blant de rike.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere