RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Innlagt med kraftig depresjon

Sist oppdatert:
Skuespillerinnen Ashley Judd avslører i et intervju at hun har tilbrakt 47 dager på en psykiatrisk klinikk på grunn av depresjon.

(SIDE2): Det er i et kommende intervju i augustutgaven av «Glamour Magazine» hun avslører at hun i fjor måtte legges inn på klinikken Hope Treatment Center i Texas med depresjoner og mange andre mentale lidelser, skriver Ekstrabladet.

- Jeg trengte hjelp fordi jeg bar på masse vondt. Jeg hadde liten selvtillit, hadde problemer med relasjoner til andre mennesker og utviklet blant annet en rengjøringsmani, sier Judd til bladet.

Som en alkoholiker
Hun sammenligner seg selv med en alkoholiker.

- På klinikken ble min destruktive atferd behandlet som et misbruksproblem. Adferden min var i ferd med å slå meg i hjel mentalt akkurat som en alkoholiker som gjemmer spritflasken sin i en brun pose, sier 38 åringen.

Judd ble innlagt da hun besøkte sin søster, Wynonna Judd, som ble behandlet for spiseforstyrrelser. Personalet skjønte at også Ashley trengte hjelp.

- De sa at personer som meg ofte ikke blir konfrontert med at de kanskje trenger hjelp, fordi man ser godt ut og har tilsynelatende full kontroll på livet. Det var en overveldende opplevelse når de fikk satt ord på min smerte, sier stjernen.

Kaotisk barndom
Søstrene er døtre av countrystjernen Naomi Judd, og hadde en kaotisk barndom hvor de var konstant på flyttefot.

- Jeg ble hyper følsom og strebet alltid etter å bli perfekt. Dette var selvpineri, sier hun.

Skuespillerinnen har også fått et bedre forhold til sin kjære racerkjører kjæreste, Dario Franchitti, og er blitt et nytt menneske etter oppholdet.

- Dagene går fortsatt litt opp og ned, men nå er jeg i alle fall endelig lykkelig, forteller hun.

Filmskuespillerinnen er blant annet kjent fra filmene, «Heat», «Double Jeopardy», «High Crimes» og «Kiss the Girls».

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere