RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Privat (Privat)

Innrømmer ikke å ha latt seg friste

Sist oppdatert:
Nettavisen-gründer og bokaktuelle Odd Harald Hauge svarte leserne.

Det har vært mye blest rundt Odd Harald Hauge og nettstedet Iam.no. Nå er han imidlertid i medias søkelys for å ha skrevet høstens store finansthriller, hvor han avslører hva som foregår på innsiden av finansmiljøet - en verden som er ukjent for de fleste av oss. Fredag svarte Hauge Nettavisens lesere.

- Ingen kommentar
Hauge har selv 30 års erfaring fra finansbransjen, og på spørsmålet om han selv noen gang har latt seg friste, unnlater han å svare.

- Du hevder at det er ekstremt lett å berike seg i finansverdenen, og at alle får sjansen til det - du har 30 års bakgrunn fra bransjen - har du noe gang latt deg friste ?? Hvis ja - fortell ! ( Foreldelsesfristen er vel 10 år)

- Godt spørsmål. Men det kommenterer jeg ikke, sier Hauge.

«En pageturner»
Odd Harald Hauge (53) er debutant som romanforfatter, og har som Tom Egelang sier «skrevet en pageturner av en finansthriller».

Boken forteller historien om Lars Lande, landets beste finansjournalist, og hans venn Anders Alme, stjernemegler i Barentz Securities. Sammen får de sjansen til å gjøre et privat kupp. Dessverre er de ikke alene om slike drømmer – alle er tyver i tyvenes tid. Spørsmålet er hvor langt de er villig til å gå for penger.

Les hele det første kapittelet av boka her: Avslører tyvene av oljefondet (html) Kapittel 1(PDF)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere