*Nettavisen* Nyheter.

Innsidekjøp etter kursfall

I dag la Thorleif Enger og de andre toppene i Yara frem skuffende tall for første kvartal. Nå åpner toppene opp lommeboken og kjøper aksjer. Les mer her:

19.05.08 00:12

Til tross for fall i resultatet velger flere av innsiderne i Yara å kjøpe seg opp i selskapet. I dag leverte selskapet resultat for første kvartal, som viste at de økte energiprisene førte til svekkelse av resultatet.Sjekk resultatet til gjødselgiganten her:Yara skuffet

Enger var imidlertid svært positiv på resultatpresentasjonen i Oslo fredag formiddag, og understreket dette ved å melde om kjøp av 5.000 aksjer til kurs 100,5 kroner. Etter kjøpet har Enger 59.264 aksjer i selskapet.Viseadministrerende direktør Daniel Clauw kjøpte 6.000 aksjer til samme kurs mens finansdirektør Hallgeir Storvik kjøpte 1.00 aksjer.Sjefjurist Ken Wallance og kommunikasjonsdirektør Arne Cartrigde lastet også opp aksjer.Yara-kursen løftet seg noe på meldingen om aksjekjøpene, men er i skrivende stund ned 2,8 prosent. Aksjen har store deler av dagen vært ned rundt fire prosent.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.