RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Innsidemistanke mot NA24-medarbeider

Sist oppdatert:
Økokrim har siktet en NA24-medarbeider for bidrag til innsidehandel. Det tar vi alvorlig, skriver konstituert redaktør Inge Berge.

Økokrim har i dag siktet en NA24-medarbeider for bidrag til innsidehandel. Det er rutinemessig sikret bevis. Forholdene siktelsen gjelder, er fra tiden før NA24-satsningen ble skilt ut i et eget selskap, eid av TV2 Nettavisen, sammen med de fire store regionavisene og Aller Internett.

Vår kollega er uskyldig inntil han er dømt, og vi håper inderlig at anklagene mot ham bortfaller. Han er imidlertid permittert inntil vi har fått større oversikt over saken.

NA24 har strenge regler for våre ansatte. Alle redaksjonelle medarbeidere har uttrykkelig forbud mot handel med aksjer og andre verdipapirer de har mulighet til å påvirke kursene til gjennom utøvelsen av sitt yrke.

Vi lever av våre leseres tillit. Derfor tar vi anklagene svært alvorlig, selv om Økokrim selv understreker at det ikke foreligger noen mistanke mot NA24. Men det er en tankevekkende opplevelse å plutselig befinne seg på den «andre siden», å være den som beleires av konkurrerende medier. Vi forstår derfor at de «gasser seg» i denne saken, selv om proporsjonene alltids kan diskuteres. Men vi er de siste som skal syte over å komme i søkelyset.

Økokrim har opptrådt profesjonelt og ryddig, og vi vil bidra med det vi kan for at saken skal bli oppklart.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere