RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Innsidere storselger etter Birdstep-hopp

Sist oppdatert:
Aksjekursen i Birdstep steg markert tirsdag etter at selskapet fikk en utmerkelse fra Nokia. Flere innsidere flokket seg til for å selge. Les mer her
Flere Birdstep-aksjonærer var i går svært fornøyd med at selskapet fikk en utmerkelse av Nokia, og håpet på at dette ville skape større aksept for selskapets teknologi og åpne for flere kontrakter fremover.

Det samme signalet sendes imidlertid ikke ut fra selskapet selv, der flere av innsiderne benyttet anledningen til å lempe ut aksjer i rallyet.

Blant annet grep Hans Petter Hauge sjansen. Han er finansdirektør i selskapet, og lempet ut sine 40.000 aksjer i selskapet til kurs 14,5 kroner. Etter transaksjonen har ikke Hauge flere aksjer i selskapet, men han har opsjoner på 200.000 aksjer.

Walter Hühn solgte unna 50.000 aksjer til samme kurs som Hauge. Heller ikke han hadde flere aksjer igjen, men bare 100.000 aksjer.

Stefano Holguin har solgt 34.000 aksjer til kurs 14,5 kroner, og han har 75.000 opsjoner igjen.

Også teknologidirektøren Haakon Bryhni solgte unna alle sine aksjer. Bryhni lempet ut 50.000 aksjer til kurs 14,9 kroner og har 125.000 opsjoner igjen i selskapet.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere