*Nettavisen* Nyheter.

Innstilte tog i morgenrushet

Oslo (NTB): Problemene på Oslo S søndag ettermiddag og kveld kan bety kaos i morgenrushet. Strekningen mellom Nationaltheatret og Oslo S er foreløpig stengt for trafikk.

Kjøreledninger er revet ned på tre forskjellige steder, ved Nationaltheatret, på Skøyen og i Oslotunnelen. Dette fører til at alle spor mellom Oslo S og Nationaltheatret er uten strøm.

Selv om Jernbaneverket kalte inn ekstramannskaper for å få orden på problemene i løpet av natten, vil en rekke togavganger innstilles mandag morgen, og store forsinkelser må påregnes.

Det gjelder både lokaltog samt tog fra Lillehammer, Bergen, Kristiansand og Stockholm. Det arbeides med å skaffe alternativ transport til de fleste avgangene.

Etter at signalproblemer på Oslo S søndag ettermiddag førte til full stopp i togtrafikken, ble det nye problemer rett før midnatt.

- Rundt kvart på midnatt falt en del av kjøreledningene ned på selve Oslo S, og dette fikk selvsagt følger for en del lokaltog som fortsatt gikk fram til rundt klokken ett, opplyser pressevakt Arvid Bårdstu i Jernbaneverket til NTB. (©NTB)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.