RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Inspirert av Disney-figur?

(Getty Images)
Artisten har falt for den klassiske svarthvitt-stilen.

(SIDE2:) Superstjernen som flere ganger er blitt sammenlignet med Madonna ser nå ut til å ha funnet seg en ny inspirasjonskilde.

Mer fra Side2.no: Sjekk forsiden nå

Klassisk
Lady Gaga (25) er for tiden i Australia for å holde konsert og hun minnet mistenkelig mye om den fiktive figuren Cruella de Vil når hun steg ut av flyet i Sydney. Popstjernen hadde valgt en stilren og lang hvit kjole med sorte detaljer og store puffarmer samt lange, sorte silkehansker. Et heller «uvanlig» plagg for artisten som er vant til å sjokkere med sine dramatiske og ekstreme antrekk.

Figuren Cruella de Vil er kjent fra Disney-filmene «101 dalmatinere» og «102 Dalmatinere» der hun spiller hovedskurken. «Pokerface»-stjernen har flere ganger den siste tiden valgt å kle seg opp i «typiske Cruella De Vil-farger» som sort, hvitt og rødt.

Moteikon
Lady Gaga ble kåret til årets moteikon 2010 av «Fashion Designers of America» og grunnen til at hun ble valgt er fordi hun uttrykker en individuell signaturstil.

Det er ingen tvil om at artisten flere ganger har fått mye kritikk på grunn av sine meget spesielle, kreative og sjokkerende antrekk. Ett av de kreasjonene som har fått mest oppmerksomhet er kjøtt-kjolen hun stilte opp i under MTVs Video Music Awards i 2010. Dyrevernsorganisasjoner verden over raste over kjole-stuntet.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere