Gå til sidens hovedinnhold

Instagram-par slår tilbake mot bilde-kritikk

Amerikansk par fikk kritikk for å være uforsvarlige og dumdristige. Nå svarer de kritikerne.

Det amerikanske influencer-paret Kelly Castille (33) og Kody Workman (32) står bak Instagram-kontoen @positravelty, der de regelmessig legger ut eksotiske bilder fra reisene sine.

Paret, som traff hverandre i 2017, og har begge spart opp penger over lang tid for å gjøre reising til en livsstil.

Nylig postet paret et bilde som viser at Castille henger ut fra kanten av et såkalt endeløst basseng (infinity-basseng) på den indonesiske øya Bali.

Paret har i skrivende stund 105.000 følgere på Instagram-kontoen, men ikke alle er like begeistret over basseng-bildet. Enkelte mener de utsetter kvinnen for unødig risiko.

«Hvorfor er det alltid kvinnen som utsettes for risiko på bilder? Jeg har aldri sett en fyr hengene utenfor en klippe,» skriver en følger på Instagram.

«Jeg elsker bildet, men synes ikke det er verdt risikoen,» skriver en annen.

«Teit», «skummelt» og «farlig»

Andre igjen har omtalt bildet som «teit», «skummelt» og «farlig», ifølge Daily Mail.

I skrivende stund har bildet 34.000 delinger og blitt kommentert snaut 2.500 tusen ganger.

Reiseblogg-paret hevder nå at de tok alle forholdsregler da de skulle iscenesette det dramatiske bildet på feriestedet Kayon Jungle Resort den 3. april.

Bildet viser Castille som henger utenfor kanten av bassenget mens hun kysser kjæresten Workman.

- Vi er begge to i god form, vi kjenner våre kropper og våre egne begrensninger, sier Workman i et intervju med Business Insider.

- Vi stolte på hverandre, at vi skulle klare å få dette til, og så tok vi beslutningen sammen om å ta bildet, sier han.

Flere høydenivåer

Paret kan avsløre at bassenget består av flere høydenivåer, og at det også er et basseng rett under Castille, som ikke vises i selve bildet, ifølge Sky News.

- Dette har blitt noe langt større enn vi kunne ha forestilt oss, og vi ønsker bare å diskutere positive ting og realiteten bak bildet.

- Vi har begge hoppet fra fosser og broer som er høyere enn dette infinity-bassenget, så høyden var overhode ingen bekymring, sier Workman.

Kommentarer til denne saken