RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Intel-konkurrent leverte tap

Sist oppdatert:
AMD kunne tirsdag melde om kjedelige tall for fjerdekvartal og advare mot kjedelig utvikling for første kvartal
Intels erkekonkurrent får ikke helt sving på sakene. Selskapet kunne i går fremlegge kjedelige tall for fjerdekvartal 2004, etter å ha sendt ut et resultatvarsel på begynnelsen av året.

Selskapet fikk et resultat på minus 30 millioner dollar, 8 cent aksjen, mot et plussresultat på 43,2 millioner dollar (12 cent aksjen) samme periode i fjor.

Omsetningen steg til 1,26 milliarder dollar, fra 1,21 milliarder dollar samme periode i fjor. Resultatene var på linje med forventningene.

Resultatet ble holdt tilbake som følge av en atsetning på 49 millioner dollar, 13 cent per aksje, for å få vekk gammel gjeld og for å konvertere gjeld til egenkapital, skriver Reuters.

- Vi hadde et forferdelig kvartal som følge av et meget aggressivt pris-miljø, soer Hector Riuz, toppsjef i AMD i en kommentar til Reuters. Årsaken var særlig sterk priskonkurranse på Flash-minne.

De advarte også om at salget for første kvartal ville være dårligere enn i fjerdekvartal.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere