RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Intel-løft etter tall

Sist oppdatert:
Intel-aksjen løftet seg i etterhandelen da toppsjef Craig Barrett hadde presentert tallene for andre kvartal
Intel meldte tirsdag om sine resultater i andre kvartal. Tallene ble sendt ut etter børsslutt, og ga en oppgang for Intel-aksjen på 5 prosent i etterhandelen.

Intel doblet resultatet i andre kvartal sammenlignet med samme periode i fjor.

I andre kvartal hadde Intel et nettoresultat på 896 millioner dollar, eller 14 cent pr. aksje. Salget var på 6,82 milliarder dollar i kvartalet. Til sammenligning var overskuddet på 446 millioner dollar, eller 7 cent pr. aksje i andre kvartal i fjor. Da var salget på 6,32 milliarder dollar.

Analytikerne hadde ventet i snitt et resultat på 14 cent pr. aksje og et salg på 6,82 milliarder dollar i andre kvartal i år.

Ikke sett PC-løft

Intel uttalte tirsdag at selskapet ikke har sett noen tegn til noen oppsving i PC-salget i verden

- Jeg har ikke sett en PC-opptur. Jeg har ikke sett tegn til at bedrifsbudsjettene øker, sa finansdirektør Andy Bryant i Intel tirsdag, ifølge AP Online.

Intel venter nå at tredje kvartals salget vil ble på mellom 6,9 milliarder dollar og 7,5 milliarder dollar. Dette er solid over 6,5 milliarder dollar, som var salget i tredje kvartal i fjor.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere