RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Intel-sjef snakker om polymer

Sist oppdatert:
Sjefen for Intels mobilminne-satsing, Stefan Lai, er igjen ute og snakker om nye minneteknologier. iMarkedet har lest gjennom presentasjonen
Les også:

Intel-presentasjonen

Lai er kjent som sjefen for flashminne-delen i Intel. Han har tidligere uttalt seg en rekke ganger om utviklingen av nye minneteknologier.

I en ny presentasjon fra september sier Lai at Intel jobber hardt og intensivt med å utvikle nye minneteknologier. Han sier imidlertid at den eksisterende chip-teknologien har varighet på ytterligere fem år eller mer.

Tre konkurrerende teknologier

Lai trekker frem tre konkurrerende non-volatile teknologier. Dette er Ovonyx’ OUM-teknologi, MRAM og Polymer.

For aksjonærene i norske Opticom er det verdt å merke seg at polymer-teknologien får stadig større fokus fra Lai og Intel. Mens Lai tidligere nesten ikke nevnte polymer, men konsentrerte seg mer om OUM-teknologien, gis polymer-teknologien nå en mer sentral plass blant de nye interessante minneteknologiene.

Nevner ikke Opticom

Som kjent har Intel og Opticom en felles satsing gjennom svenske Thin Film Electronics. Dette samarbeidet halter etter at Thin Film ikke har levert produkter i henhold til planen.

Samarbeidsselskapet Thin Film Electronics nevnes ikke med ett ord i presentasjonsmaterialet fra Lai.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere