RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Intel-sjef tviler på oppsving

Sist oppdatert:
Til tross for at Intel oppjusterte sine estimater i forrige uke, tror ikke Intel-sjef Craig Barrett at dette viser et oppsving i IT-bransjen
Craig Barrett og Intel var i forrige uke ute med en oppjustering av sine resultatestimater for tredje kvartal. Jubelen etter Intel-oppdateringen stilnet hen raskt, noe av årsaken kan være at Intel-ledelsen konsekvent har tonet ned årsakene til oppjusteringen.

Løftet i Intels omsetning har snarere kommet som en konsekvens av prisdumpingen i PC-markedet og løft i Asia-markedene, enn et generelt løft i IT-markedet.

Barrett ser også til å dele dette synet. Til Reuters sier han at oppjusteringen kanskje ikke er et tegn på at forholdene i IT-bransjen er i ferd med å bedres, men er mer en tilfeldig oppgang.

- Vi vet ennå ikke hvor mye av utviklingen i dette kvartalet som er avhengig av Sars-viruset i forrige kvartal, sa Barrett på en pressekonferanse i Malaysia.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere