RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Intel søker ingeniør til Opticom-prosjekt

Sist oppdatert:
Intel søker nå etter en ingeniør til polymerminne-prosjektet, hvor Hans Gude Gudesen og Opticom er involvert
Til tross for problemene i polymerminne-prosjektet til Opticomselskapet Thin Film Electronics og Intel, er nå Intel ute etter å rekruttere nye folk til å utvikle polymerminne-teknologi ved avdelingen i Hillsboro i den amerikanske staten Oregon.

Intel annonserer nå på sin egen hjemmeside etter en erfaren ingeniør til polymerminne-gruppen. Silicon Strategies skriver at den erfarne ingeniøren ventes å lede gruppen som skal integrere ny materialer og prosesseringsmetoder inn i en prosess som gjør det mulig å produsere ferdige polymerminne-produkter.

Nett-tjenesten viser også til en anonym kilde som mener at Intel er inne i de avsluttende faser av utviklingen for masseproduksjon av polymerminne. Likevel heter i Intels jobbannonse etter en ny ingeniør at utviklingsprogrammet fortsatt er i en "undersøkelsesfase" og er fortsatt på "leting etter muligheten for en ferro-eletrisk polymer-minne teknologi", står det i Intels jobbannonse.

Intels og Opticoms forsøk på å få ferdig en minnechip som inneholder plast eller polymermateriale har vart i flere år, men Thin Film støtte på problemer i fjor høst. Siden den gang har Intels pengebidrag til Thin Film-prosjektet vært svært liten.

Jobbannonsen fra Intel kommer en måned etter at Intel-konkurrenten Advanced Micro Devices Inc., annonserte kjøpet av det non-volatile minneutviklingsselskapet Coatue Corp.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere