RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Intensjonsavtale til Ocean Rig(Ny)

Sist oppdatert:
Riggselskapet Ocean Rig har fått en intensjonsavtale om boring utenfor Cuba. Kontrakten gjelder den ledige riggen Eirk Raude
Nytt: Kommentarer fra konsernsjef

Det er det spanske energiselskapet Repsol som har inngått intensjonsavtalen med Ocean Rig, og avtalen omfatter boring av en brønn i den økonomiske sonene utenfor Cuba.

Raten er oppgitt til 195.000 dollar pr. dag i en melding fra selskapet. Det er ikke opplyst noe om oppstartstidspunkt eller lengde på kontrakten.

- Det er ikke avtalt og er foreløpig fleksibelt, vi antar første kvartal, sier konsernsjef Kai Solberg-Hansen i Ocean Rig til iMarkedet i ettermiddag.

Avtalen omfatter opsjon på ytterligere en brønn med den avanserte dypvannsriggen Eirik Raude. Riggen har ligget ledig siden begynnelsen av september utenfor østkysten av Canada.

Kontrakten er gjort med forbehold om sluttforhandlinger betingelser.

Solberg-Hansen vil overhodet ikke kommentere eventuelle kontraktsmuligheter for perioden fremover, når iMarkedet spør om et eventuellt boresamarbeid mellom partner EnCana og Shell.

Les også: Oppdrag for Ocean Rigs Eirik Raude

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere