RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Interiørbloggens beste tips

Foto: Christine Røsnes Bussoli (Hvitstil.com)
Sist oppdatert:
Her er interiørblogger Christines 10 favorittinnlegg.

(SIDE2): Christine Røsnes Bussoli har blogget på Hvitstil.com i fire år. Hun skriver stort sett om interiør, men også litt om familieliv, mat og håndarbeid. Vi ba Christine plukke ut ti av sine favorittinnlegg fra bloggen. De handler om alt fra interiør, til lappetepper, kaffeserviser og oppskrifter. Les, se og bli inspirert:

Inspirasjon til soverommet
Christine og familien kjøpte nytt hus i Narvik tidligere i år og selvsagt har hun brukt mye av sine kreative gener under oppussingen av dette. Soverommet har blant annet fått en skikkelig overhaling. Se Christines nye soverom her.

Lappeprosjekt med minner
Christine har fått dilla på lappeteknikk. Det har blitt flere tepper ut av det, men ett er mer spesielt enn andre. Christine sydde nemlig et lappeteppe av sin fars gamle skjorter. Hennes pappa døde våren 2008. Se Christines lappeteppe her.

Et stolprosjekt
En gammel stol fikk nytt liv av Christine. Alt hun brukte var litt spraymaling i sølv og satengstoff. Se hvordan her.

Nytt kjøkken
I sitt nye hus har Christine forvandlet det triste og mørke kjøkkenet til et splitter nytt og lyst rom, og det med nesten bare spraymaling. Vurderer du en oppgradering av ditt kjøkken bør du sjekke ut Christine sitt.

Blogget seg til butikk
Christine har alltid hatt en forkjærlighet for interiør, og hun har pusset opp, stelt og innredet flere hjem. Men det var på grunn av interiørbloggen at ideen om en egen interiørbutikk sprang ut. Her er Christines flotte butikk.

Hjemmelaget avlastningsbord
Christine trengte et lite avlastningsbord som kunne ha plass til et glass og fjernkontroll. Hun tok saken i egne hender og lagde et kult bord i rokokkostil. Se hvordan her.

Deilige kanelboller
Til nå har du trolig forslått at Christine er en huslig dame. Så selvsagt er hun også god på kjøkkenet. Har du lyst til å bake bør du sjekke ut oppskriften på hennes kanelboller.

Servise for oldemødre
Det har vært mye jakting etter skatter både i butikker og på internett. Mens mannen synes det passet best for oldemødre, falt Christine fullstendig for dette kaffeserviset som er et av hennes beste bruktfunn.

Organisert vaskerom
Det er ingen tvil om at Christine liker å ha det pent rundt seg, og selvsagt er hun også veldig organisert og ryddig. Dette gjenspeiler seg i vaskerommet hun innredet da hun bodde på Nesøya, hvor alt ble tilpasset familiens behov med tanke på at klesvasken skulle bli unnagjort så raskt og smertefritt som mulig. Sjekk Christines vaskesystem her.

Stylet Ikea-barnebord
Som småbarnsmor tilpasser selvsagt Christine møbler for sin lille datter, Celine. Blant annet har hun forvandlet et barnebord fra Ikea til et ludobord. Se hvordan her.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere