Internasjonal markedsføringspris til norsk CRM

"1to1 Innovator Awards" er en pris som tildeles de beste 1 til 1 kundeprogrammene i verden. I år fikk talk2me prisen for et program i samarbeid med Hewlett-Packard Norge.

20.06.08 11:01

Bak prisen står Peppers&RogersGroup i USA, som et av de ledende CRM selskapet i verden. Med seg har de hatt en internasjonal jury med 19 medlemmer.

Talk2me fikk prisen for et program de har for HP i Norge. HP TelesSales, som enheten heter, bearbeider det norske bedriftsmarkedet med den hensikt å innhente informasjon, generere ledetråder og lukke salg.

Den norske modellen skal ha dannet grunnlaget for den som benyttes i resten av Europa. Enheten består i dag av 15 mennesker og hele teamet er outsourcet til talk2me som sitter i HPs lokaler på Bryn i Oslo.

- Vi ble tildelt prisen for vår evne til nytenkning, og ikke minst at vi maktet å gjennomføre et så omfattende CRM-program i praksis. Det er ingen selvfølge å få gjennomført så store og avanserte programmer med slik lønnsomhet, sier forretningsutvikler Matts Johansen i talk2me.

- HP har valgt å outsource hele denne tjenesten til talk2me, rett og slett fordi talk2me er eksperter på dette området, sier Marius Nysæter i HP Norge i en pressemelding.

- Ved å outsource tjenesten, og samtidig ha menneskene i eget hus, synes vi at vi får i både pose og sekk. Vi får både stabiliteten ved å ha folk i eget hus, og samtidig fleksibiliteten som det gir å ha en ekstern leverandør, mener Nysæter.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.