RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Internasjonal markedsføringspris til norsk CRM

Sist oppdatert:
"1to1 Innovator Awards" er en pris som tildeles de beste 1 til 1 kundeprogrammene i verden. I år fikk talk2me prisen for et program i samarbeid med Hewlett-Packard Norge.

Bak prisen står Peppers&RogersGroup i USA, som et av de ledende CRM selskapet i verden. Med seg har de hatt en internasjonal jury med 19 medlemmer.

Talk2me fikk prisen for et program de har for HP i Norge. HP TelesSales, som enheten heter, bearbeider det norske bedriftsmarkedet med den hensikt å innhente informasjon, generere ledetråder og lukke salg.

Den norske modellen skal ha dannet grunnlaget for den som benyttes i resten av Europa. Enheten består i dag av 15 mennesker og hele teamet er outsourcet til talk2me som sitter i HPs lokaler på Bryn i Oslo.

- Vi ble tildelt prisen for vår evne til nytenkning, og ikke minst at vi maktet å gjennomføre et så omfattende CRM-program i praksis. Det er ingen selvfølge å få gjennomført så store og avanserte programmer med slik lønnsomhet, sier forretningsutvikler Matts Johansen i talk2me.

- HP har valgt å outsource hele denne tjenesten til talk2me, rett og slett fordi talk2me er eksperter på dette området, sier Marius Nysæter i HP Norge i en pressemelding.

- Ved å outsource tjenesten, og samtidig ha menneskene i eget hus, synes vi at vi får i både pose og sekk. Vi får både stabiliteten ved å ha folk i eget hus, og samtidig fleksibiliteten som det gir å ha en ekstern leverandør, mener Nysæter.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere