RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Internettkjempe falt etter tall

Sist oppdatert:
Aksjene til den amerikanske internettkjempen EBay falt tilbake etter tallene.
Aksjene til den amerikanske internettkjempen EBay falt tilbake etter tallene.

Etter stengning på Wall Street i går levert internettselskapet EBay resultater for første kvartal. EBay er verdens største auksjonstjeneste på internett, men klarte ikke å imponere investorene. I den uoffisielle handelen falt aksjekursen fra 40 til 38,30 dollar pr. aksje.

Omsetningen til selskapet steg 35 prosent til 1,39 milliarder dollar. Dette var på linje med markedets forventninger. Samtidig endte nettoresultatet på 248,3 millioner dollar, noe som var ned fra 25,3 millioner dollar i samme periode for ett år siden. Også bunnlinjen havnet på linje med forventningene.

Utsiktene fremover var skuffende fra EBay, og selskapets forventninger til andre kvartal og resten av året endte bak markedets forventninger.

EBay venter et salg på mellom 1,37 milliarder og 1,415 milliarder i andre kvartal. Dette er under ventede 1,42 milliarder dollar. For hele året venter EBay et salg på 5,7 til 5,9 milliarder dollar, mens markedet ventet 5,95 milliarder dollar.

EBay opplyste videre at Skype fortsatt leverer i henhold til forventningene.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere