*Nettavisen* Nyheter.

Intime kongebilder på avveie

Foto: (Getty Images)

Prins William (26) har blitt frastjålet intime bilder av ham og kjæresten Kate Middleton (26).

01.09.08 18:56

(SIDE2): Bildene er de mest intime og personlige tatt av det kongelige paret noen gang, skriver avisen The Sun. Bildene skal etter sigende vise Kate og William i intime positurer på stranden i Karibien.

En halv million
To menn skal ha stjålet et minnekort med bildene og deretter ha forsøkt å selge dem til den britiske tabloidavisen, med en prislapp på 50.000 pund eller over en halv million kroner. Men da skal avisen ha takket nei og anmeldt mennene til politiet da de forsto at det var ugler i mosen.

De to mennene skal ha hevdet at de fant minnekortet i rennesteinen, men da minnekortet ble meldt savnet ble en av mennene ble arrestert og avhørt av politiet.

40 bilder av Kate og William samt familien Middleton skal det har vært på det stjålne minnekortet ifølge avisen.

Sexy bikinibilder
Det var Kates lillesøster Pippa som skal ha knipset bildene av det mye omtalte paret på deres ferietur til den eksklusive ferieparadiset Mustique i Karibien. Selv om The Sun valgte å ikke trykke bildene, så har de altså fått en titt på de svært private bildene tatt av Kate og William og gir en beskrivelse av dem.

En del bilder viser Kate i bikini mens hun gjør yogaøvelser på stranden, mens andre bilder viser paret som koser og kjæler med hverandre i vannet og ved bassengkanten.

William og Kate har vist seg i offentlige sammenhenger i flere år, men slike bilder av dem er en sjeldenhet.

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag