RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Investor ble sur etter emisjon

Sist oppdatert:
En av GGS hovedinvestor ble grinete etter at selskapet gjennomførte emisjon. Derfor solgte han aksjer i selskapet, men lover å ikke selge mer
Rett før jul gjennomførte seismikkselskapet GGS en rettet emisjon og benyttet et godt marked til å hente inn 26,4 millioner kroner.

Dette falt investor Arne Fredly tungt for brystet, og investoren valgte å selge ut aksjer i selskapet for å markere hva han mente om at ledelsen valgte å emittere aksjer.

- Jeg ble litt grinete og overrasket over at de gjennomførte en emisjon nå. Jeg solgte meg ned i selskapet på grunn av det, sier Fredly til Dagens Næringsliv.

Fredly hadde aksjer for omkring 50 millioner kroner i selskapet gjennom sitt investeringsfond Atlas Capital Managment, og var dermed selskapets nest største aksjonær.

I romjulen benyttet han anledningen ifølge avisen å selge ned 1,6 millioner aksjer i selskapet. Nesten halvparten av sitt innehav.

- Jeg solgte aksjer som en slags straff, sier Fredly til avisen og sier at han ble sur på selskapet men at dette er over nå.

Han bedyrer ovenfor avisen at han ikke vil selge flere aksjer i selskapet, og at han fremdeles har et betydelig engasjement i selskapet blant annet gjennom å eie gjeld for 40 millioner kroner, ved siden av aksjer for omkring 25 millioner kroner.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere