RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Investor byr på Telecomputing

Sist oppdatert:
Den Monaco-baserte investoren Erik Henriksen har kjøpt over 40 prosent av aksjene i Telecomputing og byr på hele selskapet. Les mer her:
I en børsmelding mandag morgen melder Sabaro Investments Limited, som kontrolleres av den Monaco-baserte investoren Erik Henriksen, at de har kjøpt 100.000 aksjer i Telecomputing.

Etter kjøper har selskapet 40,11 prosent av aksjene i Telecomputing, og må derfor komme med et bud på selskapet, eller selge seg ned til under 40 prosent. Henriksen velger imidlertid å gi bud på samtlige aksjer i selskapet og melder at selskapet hans vil by 16,8 kroner per aksje.

Dette er det samme nivået som sluttkursen fredag, men tidligere forrige uke var kursen høyere. Det er derfor usikkert at Henriksen lykkes med å få noen aksepter på budet.

Dette er den høyeste kursen Sabaro har betalt for Telecomputing-aksjer de siste seks månedene. Sabaro har hyret SEB Enskilda som rådgiver.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere