RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Investorene liker Opticom-utdeling

Sist oppdatert:
Investorene ser ut til å like at Opticom-toppene Robert Keith og Thomas Fussell faktisk fortsatt ser en oppside i Opticom-aksjen
Til lunsj onsdag var Opticom-aksjen opp 8,2 prosent til 56 kroner. Bakgrunnen for oppgangen var en melding fra det hardt rammede IT-selskapet om at styret har fått tildelt tegningsretter.

Investorene ser ut til å mene tildelingen av tegningsretter viser at Opticom-styret faktisk ser en fortsatt oppside i Opticom-aksjen.

Styret i Opticom ASA tildelte 30. november 2004 tegningsretter til ansatte som er primærinsidere. Tegningsrettene ble tildelt til gjennomsnittlig sluttkurs i perioden fra 1. til og med 30. november, som var 48,92 kroner pr. aksje.

Thomas Fussell og Robert Keith fikk 400.000 tegningsretter hver, mens finansdirektør Erling Svela fikk 10.000 tegningsretter og Carballal fikk 1.000.

Tildelingen var i samsvar med det tegningsrettsbasert incentivprogram som ble vedtatt av generalforsamlingen 5. mai 2004, opplyser Opticom i meldingen. Dette er betinget av fortsatt ansettelse og andre vilkår. Tegningsrettene opptjenes i like store porsjoner i løpet av fire år, og utløper 5. mai 2009.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere