RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Investorer brøt handleforbud i Eltek?

Sist oppdatert:
Brøt flere av kundene til meglerhuset DnB Nor Markets handleforbudet i Eltek-aksjen i går? Det sjekker Oslo Børs nå ut, bekrefter børsens Tor Arne Olsen
Ifølge Finansavisen sjekker nå Oslo Børs ut om flere investorer brøt handleforbudet i Eltek-aksjen tirsdag. Bakgrunnen var at DnB Nor Markets ga flere investorer handleforbud i forbindelse med nedsalget til en rekke Eltek-innsidere. iMarkedet skrev også i går at det trolig var et nedsalg fra innsiderne som tynget kursen, noe som i løpet av dagen ble bekreftet i en melding fra Eltek.

Problemet var bare at Eltek brukte relativt lang tid før en melding ble sendt til markedet. I mellomtiden falt Eltek-kursen kraftig. Dermed kan flere investorer ha blitt fristet til å bryte sitt handelsforbud.

- Vi vil undersøke saken for å sjekke om noen har solgt aksjene mens de var i innsideposisjon, sier pressetalsmann Tor Arne Olsen ved Oslo Børs til Finansavisen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere