Inviterer til kjærlighetstur

Foto: (TVNorge)

Jørgen Festervoll tar deg med på Love Boat i sommer.

05.06.09 22:14

(SIDE2): – Vi syntes det var et morsomt stunt at Ungkaren skulle hoste Love Boat, ler Jørgen Festervoll (31) til Side2. Sammen med bestekameraten Martin Hellstrøm arrangerer Jørgen båttur for ett hundre og tretti mennesker til og fra årets Quart festival i Kristiansand med den førti meter lange luksusyachten M/Y Ile Flottante.

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

Jålete
– Quarten satser friskt i år og da de spurte om vi ville være vertskap på båten sa jeg ja. Jeg skal uansett på Quarten i år og syntes dette var en sosial og morsom greie, forteller Jørgen som har vært en gjenganger på festivalen i sørlandsbyen.

– Jeg har alltid hatt mange venner som har reist nedover og det er veldig hyggelig med godt vær, bra musikk og god stemning, sier han og innrømmer at teltlivet ikke er noe for han.

– Nei, jeg er nok alt for glad i comfort til å ligge i telt selv om det også kan være koselig. Så det at det er en byfestival hvor folk primært bor på hotell passer meg bra.

Gode sjekketriks
Den tidligere Idol-deltakeren er glad i musikk, men det er ikke primært derfor han reiser på festival.

– Jeg er nok mer der for klubb-Quart og utelivet selv om det skal sies at de har en helt rå lineup på artister i år. Det er hele opplevelsen med hyggelige mennesker som smiler og har det gøy som gjør at jeg kommer igjen år etter år.

Slash, Ozzy Osbourne, Black Eyed Peas, Ludacris, Cris Cornell, Marilyn Manson og Korn er bare noen av artistene som spiller på årets Quart festival. Sjekk hele programmet her

Jørgen har stor tro på at det blir mye sjekking på årets Love Boat.

– Ja, det er jo ikke aktuelt for meg, men ellers er det jo åpenbart at det blir mye av det for de andre, smiler han og prøver å prate seg bort når han blir omtalt som sjekkeekspert.

– Hvis noen kommer bort å ber om gode råd er det bare hyggelig, også får vi heller se hva jeg eventuellt kan bidra med.

Foto: Porsgrund Baatselskap

Les også
Sjekk damer som Ungkaren

Druse-genral
Jørgen er ikke redd for å innrømme at han liker å ta seg en skikkelig god fest. Han samler ofte mange gode venner til vorspiel i leiligheten i helgene. Men for å få en sinnsykt fet fest på båten har gutta fått med seg ingen ringere enn Paradise-Petter.

– Det morsomme er jo at jeg har kjent Petter Pilgaard i mange år, så det var litt morsomt når vi begge var aktuelle samtidig på hvert vårt realityprogram.

Jørgen kan derfor love at det skal bli nok av drusing på båtturen til Quarten.

– Petter er klin gærn og vi trenger et skikkelig samlingspunkt så det blir gøy, lover han.

Kjendisbåt
Båten stiller med kokker og bartendere fra kjendisutestedene La Belle Sole og No.15 i Oslo.

– Vi skal ha resturant på dagen og bar/nattklubb om kvelden, forteller Martin Hellstrøm til Side2.

Og etter hva Side2 erfarer dukker sannsynligvis flere av artistene opp på båten etter at konsertene er ferdige.

Men for de som håper at de skal få se Jørgens kjæreste Katinka Hellan (21) på Love Boat må nok Ungkaren skuffe dem.

- Dette er litt mer jobb enn ferie så derfor skal ikke hun være med.

Ligger lavt
Jørgen og Katinka holder fortsatt en lav profil og det er veldig bevisst.

– Vi har fortsatt ikke vist oss offentlig sammen og har heller ingen planer om å gjøre det med det første. Helt fra starten av sa vi at folk kommer aldri til å se oss leie på Karl Johan og det mener vi fortsatt, påpeker Jørgen og forklarer hvorfor.

– Det er fortsatt slik at jeg kan ikke gå ut uten at folk kommer bort for å ta bilde og prate. Det er bare hyggelig, men hadde vi gått ut sammen hadde det blitt helt mayhem, mener han.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.