Gå til sidens hovedinnhold

Inviterte ensomme eldre - ble nedringt av menn i 40-årene

- Det var absolutt ikke hensikten.

Alenemor Iris Olsen (27) satt inn kontaktannonse for å finne et ensomt gammel menneske å feire jula med. Tilbakemeldingen har vært nokså motsatt av det hun håpet på.

- Vet du hva, det har vært mange artige tilbakemeldinger. Menn i 40-årene som har trodd at jeg trengte en mann å dele jula med, humrer alenemor Iris Olsen (27).

Iris Olsen elsker jula og satt inn en kontaktannonse i Nordlys der hun ville invitere en ensom eldre sjel til å feire julaften sammen med henne, hennes mor og de to barna Lukas (10 måneder) og Ayla (8).

Nordlys trykte saken på førstesiden i lørdagsavisen, og la den ut på nett lørdag ettermiddag. På kort tid ble den en av ukens mest leste saker på Nordlys.no. Saken ble også publisert her i Nettavisen.

- Tøft å innrømme
- Det var absolutt ikke hensikten at menn i 40-årene skulle ringe. Det har også vært noen eldre, men langt fra så mange jeg hadde trodd, sier hun til Nordlys.

Nå håper hun flere eldre sjeler vil kontakte henne i løpet av dagen.

- Jeg har jo satt fristen til 9. desember, i dag altså, så det er fortsatt tid og jeg har ikke avslått noen ennå, sier hun.

- Jeg hadde trodd at det skulle være flere ensomme sjeler der ute. Men det er kanskje ikke så lett å innrømme, legger Olsen til.

- Må avslå noen
Men hun innrømmer samtidig at ideen om å invitere noen hjem, kanskje ikke var helt gjennomtenkt.

- Jeg må jo ringe og avslå noen, så den delen var kanskje ikke så gjennomtenkt. Det gruer jeg meg litt til, sier Iris Olsen.

For hun kan ikke ta inn alle.

- Kjøkkenbordet er ikke så stort hjemme hos oss, sier hun.

Les flere saker i avisa Nordlys her.

Reklame

De beste kuppene du gjør på Milrab-salget