RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Inviterte Stones på fest

Foto: Olav Steimler
Da Stones nye konsertdato kræsjet med den årlige Charity Auction i Bergen, bestemte arrangørene seg for å invitere bandet på festen.

Nå venter Anthony Hill og Mark Pettit spent på om bandet vil takke ja til invitasjonen.

For tiende år på rad arrangerer de to veldedighetsfesten på Hotell Norge. Inntektene fra kvelden går til kreftsaken og har vært en suksess hvert år. Inviterte underholdningskjendiser stiller villig opp når Hill og Pettit har spurt dem om å opptre for den gode saken. I år kan det bli ekstra glamorøst hvis gutta i Rolling Stones har overskudd nok etter konserten på Koengen i Bergen, og stikker innom festen, ifølge Bergensavisen.

- Tenk deg da: Keith og Mick unplugged på Hotell Norge, sier en drømmende Hill til BA.

Da konserten ble flyttet til 1. september etter Keith Richards mye omtalte trefall, kom den på samme dato som veldedighetsfesten. Den nye datoen skuffet Hill og Pettit, men skuffelse ble straks snudd til optimisme da de sendte en mail til Frank Nes i Bergen Live og ba ham videreformidle invitasjon til de gamle rockerne.

Men dersom Mick ikke kommer, fylles scenen likevel med profilerte bergensere. Både, Ylvis-brødrene, Herborg og Hope og Frode Grytten har takket ja til å underholde.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere