RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

iPad 2 kan bli forsinket til Norge

Salget av Apple iPad 2 i Norge skal etter planen starte 25. mars, men nå spøker det for denne datoen.
Salget av Apple iPad 2 i Norge skal etter planen starte 25. mars, men nå spøker det for denne datoen. (Foto: Apple / montasje)
Sist oppdatert:
Tomme hyller i USA kan stoppe moroa her til lands.

[Mobilen.no]: Salget av Apple iPad 2 i Norge skal etter planen starte 25. mars, noe som også kommuniseres på produsentens egne nettsider.

Datoen ble i går også bekreftet av Telenor på Twitter, i en promotering for deres surfeabonnement.

Likevel spekuleres det i om den internasjonale lanseringen kan bli utsatt. Årsaken skal være den enorme pågangen i USA, ifølge Mobilsiden.dk.

Utsatt i fjor

I fjor ble den første iPad utsatt med en måned i en rekke land, nettopp fordi den ble så raskt utsolgt i USA.

Analytiker Brian White fra Ticonderoca Securities har undersøkt butikkene som selger iPad 2 i San Francisco og New York de siste dagene, og har registrert at de ikke klarer å etterfylle butikkhyllene.

iPad 2 er altså allerede utsolgt i USA, og hvis dette får like stor betydning som i fjor, er det en sjanse for at salget blir utsatt i Norge.

Apple: - Intet nytt

Vi spurte Apple om de kunne bekrefte at iPad 2 faktisk kommer i salg 25. mars, eller ei, samt hvor stort volum som var ventet til Norge til denne datoen. Svaret vi fikk gjorde oss ikke stort klokere.

- Apple har intet nytt å melde, sier Apple PR.

Halvannen uke før salgsstart er Apple tilsynelatende innstilt på å opprettholde datoen 25. mars, men vil ikke si noe om hvor mange iPad 2-nettbrett som ventes til norske Apple Store.

Lanseringen av iPad 2 i Japan er utsatt, men dette skyldes naturligvis de katastrofale ødeleggelsene i landet, og ikke en eventuell manko på enheter.

Les også: Dette mener verden om iPad 2

(Kilder: Mobilsiden.dk)

Finn beste pris på Apple iPad 2 i Prissøk

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere