RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Iphone-brukere har flest sexpartnere

(Apple)
Sist oppdatert:
Telefonen kan si mye mer om deg enn du aner.

(SIDE2): Det er ikke lett å se på ansiktet til noen og avgjøre hvor mange sexpartnere han eller hun har hatt. Selvfølgelig, hvis det er rett etter at du faktisk har stilt spørsmålet og svetten pipler ned fra pannen som Niagara-fossen kan du gå ut i fra at tallet er i nærheten av «for høyt.»

Det finnes også en haug med teorier som skal gi deg indikasjoner på det ene og det andre seksuelt. En stor nese gir stor seksuell lyst, det samme gjør rødt hår og store sko skal visst tilsi at andre ting også skal være av en viss størrelse.

Noe helt annet enn teorier oppstår de gangene man undersøker fakta og bruker statistikk. Nå er vi utvilsomt enig med at det finnes knapt den tingen statistikk ikke kan misbrukes til, men den siste undersøkelsen vi har kommet over fra det store landet over dammen med Barack Obama som president var likevel av en såpass finesse at det burde bli allment kjent i Norge.

Kvinner med Iphone er de som har flest seksualpartnere.

Over 12 sexpartnere
I snitt har en kvinne med en Iphone 12,3 seksualpartnere. For en kvinne med Android (en HTC eller en Sony Ericsson Xperia X10) så er tallet 6,1. Det vil si at de damene som går rundt og trykker på en flatskjerm fra epleselskapet er over dobbelt så seksuelt aktive som de kvinnene som har investert i en robottelefon.

Hva så med mannfolkene? Vel, også her er det Iphonebrukerne som er mest aktive. Dog ikke like mye som kvinnene. En mann med en telefon fra Steve Jobs har i snitt 10 seksualpartnere, mens en Androidbruker har rundt 6.

Tallene er hentet inn fra datingsiden OKCupid blant litt over 10 000 av medlemmene. Det er nettmagasinet Asylum som melder dette som garantert kan bli et godt samtaleemne over en SMS-rullett.

Følg Side2 på Facebook - klikk her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere