*Nettavisen* Nyheter.

iPod-telefon i august?

Apples mye omtalte iPhone-telefon kan komme allerede denne måneden.

01.08.06 15:40

Det har lange gått rykter om at Apple har vært i gang med å lage sin egen mobiltelefon med iPod-teknologi, etter at samarbeidet med Motorola ikke gikk helt som forventet.

Ryktene har svirret, men forrige måned avslørte Apple at de hadde noe på gang, uten å gå nærmere inn på nøyaktig hva dette var.

En leser på Engadget hevder nå å vite at Apple hadde hyret inn en fotograf for å ta bilde av det som skal være «den glatteste, mest sexy fordømte telefonen han noensinne hadde sett», og at telefonen skulle lanseres i august, melder Amobil.

AppleInsider har på sin side funnet referanser i en ny utgave av oppdateringsprogramvaren til iPod som klart indikerer at det er en telefon på vei, med programeringsvariabler som "kPhoneSignalStrength," "clPhoneCallHistoryModel," prPhoneSettingsMenu," "prPhoneSettingsMenuView," prPhoneEnableSetting" og "prPhoneMenuItem".

Ingenting er bekreftet, men Apple har overrasket før med å lansere produkter langt tidligere enn antatt, særlig i forbindelse med overgangen til Intel-baserte datamaskiner.

Les flere IT-saker på våre IT-sider.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag