RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

iPod-telefonen har kommet

Den ukjente mobilprodusenten Hop-On har annonsert sin nye telefon. Den fremstår i design som en blåkopi av iPod.

Telefonen vil lanseres i oktober. Det vil være en tri-band-telefon med touch-screen og mp3-spiller. Produsenten påstår at den vil leveres til hele verden, mens SlashPhone skriver at den kommer til Nord- og Mellom-Amerika.

Riklig utstyrt
Den vil i tillegg være utstyrt med et 2 megapikslers kamera som også vil kunne ta opp videosnutter i MPEG4-format. Data lagres på et Mini-SD-kort. Telefonen veier 80 gram, og måler 90 x 46 x 18 millimeter.

Identisk iPod
Ellers er telefonen en ganske standard telefon, med unntak av at de har fjernet det normale tastaturet til fordel for et hjul identisk med det en finner på iPod.

Telefonen vil ha en utsalgspris på 300 dollar i USA, og produsenten påstår telefonen har funksjoner tilsvarende det en finner på telefoner priset dobbelt så høyt.

Venter på søksmål
Vi venter nå bare på at Apple skal saksøke produsenten for plagiat, og at saken enten havner i rettsystemet eller at den trekkes tilbake før den blir dyttet ut på markedet.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere