RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Iranske «Mr. Ali» kjøpte flybilletter til passtyvene

Sist oppdatert:
Kuala Lumpur (NTB-Reuters): De to Malaysia Airlines-passasjerene med stjålne pass fikk hjelp av en iransk mellommann, ifølge reisebyrået som solgte billettene.

Det er Financial Times som har vært i kontakt med det innehaveren av det thailandske reisebyrået Grand Horizon Travel som booket billettene for iraneren.

Kvinnen hevder at en mann med navn «Mr. Ali» ba henne booke billettene, som var blant de billigste, fordi hans to venner ville tilbake til Europa. Henvendelsen fra mannen kom 1. mars.

«Mr. Ali» skal ha vært en hyppig kunde, og betalte billettene i kontanter. Kvinnen uttaler at hun ikke mistenkte at mannen var innblandet i terrorisme.

Mandag ettermiddag tilbakeviste Azharuddin Abdul Rahma hos de malaysiske luftfartsmyndigheter de tidligere påstandene om at de to personene med stjålne pass så asiatiske ut. På spørsmål om han kunne beskrive duoen, skal han ha sagt at de så ut som fotballspilleren Mario Balotelli. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere