RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Iskald natt i Sør-Norge

Natt til første juledag har det vært svært kaldt flere steder i Sør-Norge. Klokken fem torsdag morgen ble det målt minus 34 grader på Røros og minus 31 grader på Tynset. Illustrasjonsfoto: Kyrre Lien / NTB scanpix
Natt til første juledag har det vært svært kaldt flere steder i Sør-Norge. Klokken fem torsdag morgen ble det målt minus 34 grader på Røros og minus 31 grader på Tynset. Illustrasjonsfoto: Kyrre Lien / NTB scanpix Foto: Kyrre Lien
Julaften og natt til første juledag har det vært kaldt og stjerneklart i store deler av landet. I Sør-Norge ble det klokka 5 torsdag morgen notert hele 34 kuldegrader på Røros.

Ifølge Meteorologisk institutt ble det på Tynset notert 31 kalde grader på samme tidspunkt.

Det er meldt om vedvarende kalde temperaturer i Sør-Norge også resten av denne uken, mens det mot nyttår vil bli mildere igjen.

Meteorologisk institutt har tidligere sendt ut et OBS-varsel der de advarer mot at det torsdag ettermiddag ventes ett eller flere polare lavtrykk på kysten av Lofoten, Vesterålen og Troms.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere