RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Islamkrangel førte til hastemøte i Arbeiderpartiet

Foto: Falch, Knut (SCANPIX)
Sist oppdatert:
Krangelen om radikal islam mellom partifellene Thorbjørn Jagland og Martin Kolberg førte til at det ble innkalt til hastemøte i Aps landsstyre tirsdag.

Statsminister Jens Stoltenberg innkalte tirsdag ettermiddag til telefonkonferanse med fylkeslederne i Arbeiderpartiet. Tema på møtet var striden rundt Aps syn på radikal islam som har oppstått mellom partisekretær Martin Kolberg og stortingspresident Thorbjørn Jagland.

Stoltenberg sa under møtet at Kolbergs omstridte krigserklæring mot radikal islam, er Arbeiderpartiets syn, skriver Dagbladet.

Ifølge Dagbladet skal Stoltenberg ha varslet at partiledelsen i Ap nå vil ta et fastere grep om verdi- og integreringsdebatten framover etter håpløs og vaklete orientering i flere saker den siste tiden.

- Debatten har ulmet under overflaten i flere år. Ap nærmer seg et punkt hvor vi er nødt til å ta noen veivalg. Det vil vi nå gjøre, og vi vil se klare tegn på det i nær framtid, sier en kilde i Ap til avisen.

(©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere