RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Islamsk hellig krig innstiller rakettangrepene

Gaza by (NTB): Islamsk hellig krig (Jihad) innstiller rakettangrepene fra Gaza til Israel, sier en talsmann for den militante palestinske gruppen.

Ifølge talsmannen Daoud Shihab har Islamsk hellig krig «stanset rakettangrepene mot Israel av hensyn til interne palestinske hensyn - først og fremst for å bidra til å få slutt på beleiringen av Gazastripen».

Shihab sa dette i et intervju med den palestinske gruppens egen radiostasjon søndag, og kunngjøringen ble straks omtalt av israelske medier, blant dem avisen Haaretz.

Shihab understreket i intervjuet at Islamsk hellig krig forbeholder seg retten til å svare på framtidige israelske angrep mot Gazastripen.

- Dersom Israel angriper Gaza på nytt, kommer ingen til å hindre motstandsfolk fra å svare på angrepene, sa han.

Hamas innkalle i helgen lederne for alle de militante palestinske gruppene til krisemøte i Gaza, for å legge press på dem og få dem til å trappe ned angrepene mot Israel. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere