RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Israel vil sensurere BBC

Sist oppdatert:
Den Israelske stat likte dårlig at BBC avslørte landets produksjon av masseødeleggelsesvåpen. Nå vil landet boikotte den britiske statskanalen.

BBC sendte i mars et program om israelske anlegg for produksjon av masseødeleggelsesvåpen. Når reprisen kom i går ble det for mye for Ariel Sharons og hans regjering med boikott Ifølge NTB skal regjeringen nå ha bestemt seg for at israelske myndigheter ikke lenger kommer til å samarbeide med BBCs reportere og produsenter, og at israelske tjenestemenn heller ikke kommer til å gi intervjuer. Regjeringens pressekontor kommer også til å gjøre det vanskelig for BBC-ansatte å få pressekort og arbeidstillatelse i Israel, skriver den israelske avisen Ha'aretz.

Dokumentarprogrammet viser blant annet bilder fra hjertet i Israels atomvåpenprogram, Dimona-anlegget i Negev-ørkenen, og fra det israelske forsvarets Institutt for biologisk forskning i Nes Ziona sør for Tel Aviv.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere