*Nettavisen* Nyheter.

Israelsk luftoffensiv krever nye palestinske liv

18 mennesker ble drept og 50 såret da Israel angrep huset til Hamas' politisjef Tayseer Al-Batsh og en moské i Gaza by lørdag. Gutten som sitter lent mot bilen mistet en av foreldrene sine i angrepet. Gravferden fant sted søndag. Foto: Mohammed Salem (Reuters/NTB scanpix)

En 14 år gammel gutt var blant ofrene da Israel fortsatte angrepene på Gazastripen for sjette dag på rad søndag, opplyser palestinsk helsepersonell.

13.07.14 15:30

Tenåringen oppholdt seg i en hus i Jabaliya nord på Gazastripen da han ble drept. Kort tid etter mistet en kvinne livet i et angrep mot flyktningleiren Maghazi sentralt på Gazastripen.

Dødstallet steg søndag til 166, mens over 1.000 er såret.

En mann ble drept i et luftangrep i Beit Hanoun nord på Gazastripen, der Israel søndag varslet at de vil trappe opp angrepene.

I Rafah sør på Gazastripen forteller øyenvitner at de så en mann bli skutt på åpen gate i det som så ut til å være en hevn mot en mann som var mistenkt for å samarbeide med Israel. Ingen har påtatt seg ansvaret for drapet.

Samme dag ble Israel rammet av 30 raketter, mens fem andre ble skutt ned av Israels rakettskjold, ifølge det israelske forsvaret. Selv om 660 raketter har truffet Israel den siste uken, er ingen israelere drept, og kun tre er blitt alvorlig såret. Blant dem er en 16 år gammel gutt som ble rammet av et angrep i kystbyen Ashkelon søndag.

Lørdag opplevde Gazastripen den blodigste dagen siden Israel startet luftoffensiven. I alt 56 mennesker ble drept, blant dem 18 personer som ble drept i et angrep mot boligen til Hamas' politisjef, ifølge helsepersonell. (©NTB)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag