RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Italienske kvinner kåtest

Foto: BG Knight/Dreamstime
Sist oppdatert:
Italienske kvinner har mest sex i Europa, viser en ny studie.

(SIDE2): Hver annen kvinne i Europa har sex hver uke. Men norske kvinner sakker akterut på statistikken, skriver nettstedet Mozon.

Studien SAFE ble publisert i Berlin i helgen. 11500 kvinner mellom 15 og 49 år deltok i studien hvor 14 europeiske land var representert.

Studien viser at de fleste europeere har jevnlig sex, men det er de italienske kvinnene som er ivrigst i sengehalmen. Hele 58 prosent av de italienske kvinnen har sex minst en gang i uken.

LES OGSÅ: Russere har sex bak rattet

I Skandinavia har 28 prosent sex mer enn én gang i uken, 13 prosent én gang i uken og 19 prosent noen ganger i måneden. Seks prosent har sex sjeldnere enn én gang i måneden, 15 prosent har sex av og til og 11 prosent har aldri sex. Åtte prosent valgte å ikke svare, skriver Mozon.

Les også: Nordlendinger bruker ikke kondom

En tidligere sex-studie har foreslått at rødhårede kvinner har flere sexpartnere og mer sex enn noen andre kvinner. Dette kommer frem av en tysk undersøkelse utført av sexologen Werner Habermehl, ifølge danske Ekstra Bladet

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere