RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Itera forbedrer resultatet

Sist oppdatert:
Itera leverte i dag en kvartalsrapport for andre kvartal som er noe bedre enn samme periode 2005.
I dag leverte Itera Consulting Group resultat for andre kvartal 2006. IT-selskapet rapporterer om et resultat før skatt på 8,1 millioner kroner for andre kvartal, mot 7,3 millioner kroner i samme periode i året før.

Omsetningen kom på 86,2 millioner kroner, noe som er en vekst på 18 prosent siden 2005 da driftsinntektene lå på 73 millioner kroner. Driftsresultatet (EBIT) ble på 7,3 millioner kroner, som er en liten forbedring fra andre kvartal 2005 da driftsresultatet ble på 7,0 millioner kroner.

Selskapet melder om en organisk vekst lik 23 prosent i første halvår, og at veksten i andre kvartal var lik 18 prosent grunnet påske. Marginen i andre kvartal var på 10,9 prosent skriver Itera.

Itera forventer at den positive utviklingen til selskapet fortsetter, og de melder at selskapets vekststrategi er basert på god organisk vekst supplert med strategiske kjøp.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere