RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Itera med stor dansk ordre

Sist oppdatert:
Børsnoterte Itera og toppsjef Arne Mjøs haler i land en kontrakt i Danmark. Avtalen skal være på et på et tosifret millionbeløp over fire år
Det er Danmarks nest største universitet, Aarhus Universitet, som skal ha inngått en avtale med Iteras danske datterselskap.

Avtalen skal ligge blant topp fem oppdrag som det danske datterselskapet skal ha dratt inn. Ifølge danske Computerworld er avtalens verdi på et tosifret millionbeløp.

Det er Itera-delen som leverer styring av web-innhold, eller såkalt content management (CMS), som har fått storavtalen med det danske universitetet.

- Vi er meget stolte over å ha vunnet denne ordren, som er blant er den femte største for oss noen sinne, sier markedsdirektør Henrik Sølver hos Itera Danmark til Computerworld Danmark.

Itera-sjef Arne Mjøs var ikke umiddelbart tilgjengelig for kommentar torsdag.

Aarhus Universitet har 21.900 studenter og 4.500 ansatte og en rekke forskjellige webtjenester. Itera vil sette av fem til åtte fulltidsansatte frem til våren til jobben.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere