RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Itera på rett vei

Sist oppdatert:
It-konsulentselskapet Itera ser ut til å være på rett vei, og kan vise til overskudd i første kvartal, en trend som ventes å fortsette gjennom året
Itera fikk et resultat før skatt på pluss 2,5 millioner kroner i første kvartal, mot et underskudd på 2,2 millioner i samme periode i fjor. Selskapet økte bunnlinjen tross marginalt svakere driftsinntekter, som endte på 64 millioner kroner. I samme periode i fjor var inntektene på 65,3 millioner.

Driftsresultatet ble på 2,2 millioner kroner, mot minus 2,4 millioner i tilsvarende kvartal i 2003. Det er i hovedsak noe lavere driftskostnader som har snudd Itera i pluss. Omsetning pr. ansatt har også økt i perioden.

- Den positive utviklingen som Itera-gruppen har vist i første kvartal forventes å fortsette gjennom året, hensyntatt vanlige sesongvariasjoner mht. antall arbeidsdager i det enkelte kvartal.

Selskapet varsler at de vil prioriteres god og stabil lønnsomhet, fremfor vekst.

- Nyrekruttering vil fortsette innenfor lønnsomme områder i takt med den økende oppdragsmengden, skriver selskapet.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere