RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ivan da Silva til Vålerenga

Sist oppdatert:
VALLHALL (vif.no): Den portugisiske midtbanespilleren Ivan da Silva (17) er klar for Vålerenga. - Ivan har glimrende basisteknikk og er en klok fotballspiller, men han trenger nok litt tid for å lære seg måten vi spiller fotball på her i Norge, sier Vålerenga-trener Raymond Mikkelsen til vif.no.

- Ivan sendte en e-post til Vålerenga Fotball og spurte om han kunne få komme å trene med oss. Han hadde lyst til å prøve lykken i Norge. Han kommer fra Algarve-kysten og har representert på regionslag i Portugal. Søsteren hans bor i Norge og han hadde lyst til å bo her sammen med henne.

- Etter en lang og hard kamp hvor oppmann og materialforvalter Henning Mathisen har jobba knallhardt, har Ivan nå fått oppholdstillatelse.

Før da Silva kom til Norge trente han blant annet med Sporting Lisboa, men de neste to årene skal han spille juniorfotball for Vålerenga.

- Han har trent med oss en stund i vinter. Ivan har glimrende basisteknikk og er en klok fotballspiller, men han trenger nok litt tid for å lære seg måten vi spiller fotball på her i Norge. Han er absolutt en spennende spiller som jobber mye og er treningsvillig. I tillegg til VIF-treningene er han med på Wang-treningene hver morgen selv om han ikke er elev ved skolen, forteller Mikkelsen.

- Vi forventer oss mye av han innen juniorfotballen. Det er først og fremst det steget han må ta nå, så får vi se hva fremtiden bringer. Han har blitt bedre og bedre denne vinteren og har glidd godt inn i gruppa.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere