RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Iversen: - Oss mot resten

Tidligere Vålerenga-spiss Steffen Iversen gleder seg til søndagens gullkamp på Lerkendal.

- For oss er det er et perfekt scenario, vi har Vålerenga hjemme og kan gå opp til åtte poeng og for så vidt avgjøre serien. Vi har tapt én kamp på to år, det er vanskelig å slå oss. Her gjelder det å kjøre på, vise dem at på Lerkendal taper vi i alle fall ikke. Da er det åtte poeng opp, og da er det vel ikke så mange som prater om Vålerenga lenger, sier Iversen til tv2sporten.no.

- Rosenborg har stort sett vunnet alle årene det har vært TV-fotball. Det blir litt oss mot resten, men det er vi vant med her i Rosenborg.

Iversen vokste opp i VIF-garderoben da faren Odd Iversen var VIF-helt på 70-tallet. Senere har han selv vunnet gull og sølv med Vålerenga.

- Klart jeg følger med Vålerenga, som jeg har sagt på de spørsmålene før, jeg håper de blir nummer to og at vi slår dem i begge kampene vi møter dem. Utenom det håper jeg de gjør det bra.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere