RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Iversen og dos Santos raserte leilighet

Les historien som aldri kom på trykk.

Freddy dos Santos ga onsdag ut selvbiografien ”Mitt liv som ganske god fotballspiller”. Boka er proppfull av gode fotballhistorier, men det er hendelser i Freddys liv som aldri kom på trykk. Som for eksempel den gangen han og Steffen Iversen endevendte Arild Rønsens leilighet.

Grunnen til ”innbruddet” er dette bildet:

luka santos iversen 562 1
luka santos iversen 562 1

På bildet blir Freddy dos Santos slått tunnel på av John Carew. Arild Rønsen publiserte bildet på sin blogg. Dermed var spetakkelet i gang.

Da musikkjournalisten kom hjem til sin leilighet et steinkast fra Vålerengas treningsfelt, fant han store deler av platesamlinga si på 6-7000 plater strødd utover leiligheten.

- De hadde blant annet lagt 4-500 CDer i badekaret. Men det verste er de 3-400 CDene der de har byttet om på coverne og strødd dem utover stuegulvet, forteller han.

- Alle som har en stor og alfabetisk ordnet platesamling skjønner hvor stor jobb det er å rydde opp i dette, sier han.

Rønsen forsto ikke med en gang hvem som hadde vært inne i leiligheten hans. Han tilkalte politiet, og heller ikke de forsto stort. Det var ingen tegn til at dører eller vinduer var brutt opp, og ingenting av verdi var borte.

- Det var ikke noe hyggelig. Jeg satte på lenka på døra den natta. Signalet var at noen hadde meg under oppsikt, sier han.

Dagen etter var han på Valle for å spise lunsj i VIF-lokalene.

- Freddy kom og prikket meg på ryggen og spurte om alt var i orden, slik han pleier. Jeg svarte ja, men han spurte om jeg var helt sikker. Så pekte han på Steffen som omtrent lå under bordet.

Iversen og dos Santos hadde rett og slett hentet Rønsens nøkler i garderoben og låst seg inn i leiligheten mens Vålerengas ballhentertrener utførte oppgavene sine på treningsfeltet.

- Når de så begge to er skadd, og altså ikke kan være med ut på feltet...? Ja, da står jo døra bokstavelig talt på vidt gap for Gjest Baardsens etterfølgere, flirer Rønsen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere